Tuesday, February 15, 2011

CONTEST gambar muka sedih paling menarik



Assalamualaikum kanak - kanak ribena sekalian !
Walaupun anda , anda , dan anda tidak lagi bergelar kanak - kanak Ribena ,
saya , Budak Chomot , dengan penuh kuasa vetonya ,
nak jugak panggil anda KANAK - KANAK RIBENAAAAAAA !
Pangggggggggg ! Ouchh , sakit laa . wuwuwu T___T

OK . Back to normal .

Sebenarnya motif entry ini adalah dengan sukacitanya ingin memaklumkan
bahawa Budak Chomot telah di-tag oleh Izzatul Hazwani yang tak chomot langsung
( ohh . mentang - mentang laa dia tag kau , kau cakap dia tak chomot ehh ? huhu . )
dan beliau join satu contest ni
dan dengan ter-tag-nya Budak Chomot di situ
maka secari rasminya Budak Chomot kena join contest tu !
err . mazhab mana kau pakai ni wehh ? huhu .
ok laa . contest ni macam menarik je .
so Budak Chomot pon tertarik bagaikan ada kuasa magnetik untuk turut menyibuk nak join .

Nama contest ni sebenarnya :

CONTEST GAMBAR MUKA SEDIH PALING MENARIK !

cool right ? teehee :D

ni banner tuan punya contest :


dan anda boleh klik ke banner di atas untuk ke belog cik Ekinn Zhareef yang tak chomot . hehe .
boleh jugak survey syarat - syaratnya
& join laa , join laa , join laa !
dengan promosi sebegini Budak Chomot berharap untuk mendapat duit komisyen & mungkin juga WINNER CONTEST NI ? hakhak :DD

dan dengan ini
disertakan gambar yang ingin dipertaruhkan !

jeng jeng jeng !

< bunyi halilintar >







err . sedih ke ni ?
ke merenung masa depan ? huhu .
hentam saje laa . :D




ni dikira sedih ke ?
ke ngada2 ?
haha . aku memang buta sikit time perasaan2 ni . huhu .



haa ! ni sedih kot .
yelaa kot . tapi tak tau laa menarik ke tak bagi pandangan Cik Tuan Punye Contest kan yang cute miut
NOTE : Ini bukan bodek ye . huhu .
judge laa sendiri ye . teehee .

PS : Aku ni happy-go-lucky
so tak banyak gambar sedih
nak buat - buat sedih pun cam tak jadi je 
Bhaha . bajet derr . :DD

dan dengan ini dengan kuasa yang ada pada aku
aku dengan penuh besar hati dan kepala 
ingin tag 3 blogger aktif
seaktif Hotlink . err .


wahh . mission accomplished .
bubyeee ! :D














Orang cool semata-mata je boleh klik LIKE bawah ni tau. Tak percaya cuba try test :)

10 taiko kawasan bagi amaran:

nelly said... BALAS

Gud luck

Budak Chomot said... BALAS

@nelly
thanks nelly :)

Wuucin Kimora said... BALAS

sedih ke monyok tu? huhuhu
anyway gud luck dear :)

Tulip Putih said... BALAS

thanx tag dak chomot..hhheeh

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said... BALAS

wahh tenkiu. saya memang aktifkan hotlinkmu pong!
hahaa

sicomot-comel said... BALAS

hehe..
muke sedih..?
nmpk monyok jek..
err,,sedih ngn monyok ape bezanya eh??
haha

BC(budak chomot)..alahai..
SCC kena tag ke?
bkn xmo join...
TAPIIIII...
contest kena taruk gambar2 ni, SCC lemah skit la..
sbb gmbar semua da dpindahkan ke komputer lain.lgpown,SCC dah tobat xnk taruk gmbr lg kat blog..huhu

so,dgn ini,SCC mintak maaf byk1000x...sbb SCC xdpt nk join..
sory eh..

BC maafkan SCC tak?huhu

Budak Chomot said... BALAS

@Wuucin Kimora
sedih laa tu . cam takde perasaan eh ?
huhu .
thanks hunny :)

Budak Chomot said... BALAS

@Tulip Putih
you are welcome . join taw tulip putihh ! :)

Budak Chomot said... BALAS

@[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅]
hehe . bagus bagus .
same laa . Dak CHomot pon gune Hotlink gakk . wee

Budak Chomot said... BALAS

@sicomot-comel
sedih ngan monyok same je . spelling je lain2 . hehe .
alaa yeke . takpe takpe . wee :)