Saturday, February 12, 2011

Budak Chomot Pun Nak Traffic Banyakkkkkkk ! :DD

Assalamualaikum .
Tadi kan , kan , kan , Budak Chomot berguling - guling kat belog orang2 lain .
Tiba tiba ! Jeng jeng jeng . terjumpa ni kat belog comeyl Unaa :)
Tajuk dia gempak sehh !

Siapa tu yang nak kalahkan Hanis 
Zalikha ?

Gempak kan ? So Budak Chomot pun baca laa .
Baca punya baca punya baca blablabla .
Budak Chomot dengan gaya kepoh mak Bedahnye pon bertekad nak join jugakk ! Yeayy !

Jom cuba try test ! :

1. Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yang menarik.

2. Anda hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda.

16 . http ://melinmelin.blogspot.com/  ( THE BELOG CHOMOT laa ! :D  )


PERATURAN !!

1. Sebelum anda meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda, sila hapuskan link nombor 1.

2. Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya.

3. Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).

4. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu. Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:

Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625

Ha..senang kan??Jom la buat . Silap-silap nanti blog korang dapat kalahkan blog Hanis Zalikha tu. Siapa tahu??


PS : tak berniat pun nak kalahkan Hanis Zalikha . siapa laa Budak Chomot ni kan ? dahlaa comot .
wuwuwuw . nak try je . hehe . korang pon ? meh meh try :)


Orang cool semata-mata je boleh klik LIKE bawah ni tau. Tak percaya cuba try test :)

4 taiko kawasan bagi amaran:

syaiqa said... BALAS

melin,, tak faham laaaaaaaaaaaaaaaa

sicomot-comel said... BALAS

hahha..
hai geng comot !
law dpt kalahkan HZ,,
kite dapat naik tarafkan nama comot !
hahaha

Budak Chomot said... BALAS

@syaiqa
ape yang tak paham syg ?
ikut je step tu k ? :)

Budak Chomot said... BALAS

@sicomot-comel
haha . sep sep sikit si chomot yang chomel ! teehee .
best best . < sambil termenung jaoh berangan > huhu