Saturday, November 06, 2010

mari men-psycho diri sendiri (:

first of all,

" HAPPY DEEPAVALI KORANGG !
     NAK DUWET RAYE ! "
agaga. ;D kesengalan.

sebenarnye tengah KEBOSANAN ni.
tak tahu nak buat ape.
dahla semalam tido pukul 5 pagi.
kalau stay up sebab STUDY ke, REVISE ke, QIYAMULLAIL ke,
takpe jugak.


ni stay up ONLINE. webcam ngan ORANG tuh.
huhu.
hampeh betol laa.


tadi bangun pukul 2.00pm.
adoiyaii.
terok bebeno anak dare nih.
mandi2, pegi anjung beli makanan.
makanan pon tinggal kerak2 je. aisehh.


PHYSICS
sumpah menakutkan.
dari dulu lagi tak pernah ade keserasian dengan menatang opss, sorry, subjek ni.
kan BEST kalau dikurniakan otak Physics yang perghh, macam tanye je laa ape2 soalan pown boleh jawab.
Madam Nurjannah Azman ( UiTM N9 )
Puan Wan Salehaton ( MRSM Kuantan )
ps: nak jadi pandai Physics macam mereka. :(

maybe saya memang tidak dilahirkan untuk Physics.
sobsobs.
tadi bukak buku Physics yang gile tebal tuh ( CUTNELL )
bace2, try wat soalan sikit, and tutup balik buku tersebut.
fuhh. pening pening.
TERASA MACAM NAK DROP JE PHY 110 NI.
TAPI APEKAN DAYA. KU TAK MAMPU. (haihh. ayat poyo.)

but,
NUR AMALINA IZZATI AHMAD MARZUKI,
never ever ever ever ever GIVE UP!
if it is the challenge, go for it.
never look down on yourself.
YOU CAN DO IT!
nothing is impossible in this bloody world.
it is YOU. 
you work hard, you'll achieve.

perghh.
tibe2 je rase high-spirited gilaa.
best gak psycho diri sendiri nehh. agaga.
Melin.
jangan ulang mistakes time SPM 2009 dulu.
kau banyak main. banyak sangat.
nak dekat exam baru menggelabah.
last-last, kau sendiri yang FRUST kan?
bukan kau je.
FAMILY kau pown.
rase macam nak hentak kepala kat dinding je time pegang slip result SPM tu kan?
tapi takpelaa.
 LET BYGONES BE BYGONES.
kat UiTM Kuala Pilah ni pulak kau tebus segalanye dulu.
dapatkan Dekan every semestre and nak sangat, ANUGERAH NAIB CANSELOR tuh.
achieve your dreams.
jangan cakap je lebih. PROVE IT!
Cabar diri sendiri.
Insha- ALLAH, you'll make your parents proud of YOU.

okay la.
cukup sampai sini je bebelan ini.

KEPADA SEMUAA,
TAK KIRE LA FOLLOWERS KE , STALKERS KE, SAPE2 KE
                Big Fat Good Luck kat you all.
           tak kire laa tengah exam lagi ke, dah abis exam ke                         (jealousnye. huhu. ) , baru nak exam ke.
          MOGA KITA SAMA-SAMA BERJAYA.
          AIM FOR THE STARS. 
          Aminn. :) 
     




  
               

Orang cool semata-mata je boleh klik LIKE bawah ni tau. Tak percaya cuba try test :)

2 taiko kawasan bagi amaran:

Arelamp styl0o said... BALAS

hehe..
psycho diri sendiri tu..
hahakk..
ar..ngan spew la tu webcam..
hehee..:)
da p study..jgn manyak berang laa.
wakaka:)

melin's said... BALAS

mesty laa kene psycho diri sendiri.
sape lagi nak psycho kalau bukan kite.
huhu.
ntahh. anak sape ntah. agaga.
ye ye, saye study skarang. :)