Tuesday, November 09, 2010

post merepekk ;)


alohaa ...

HAHA. 
selesai jugak PHYSICS 110 pukul 12.00pm tadi.
lega?
50% ya, 50% tidakk.
ye la. relieved sebab da lepas.
tapi susah gak kot paper tadi.
aisehh. =.="
boleh pulak lupa formula. arghhh.
ade yang boleh jawab, Alhamdulillah.
tapi mintak-mintak laa takde yang careless ke ape ke.
and ade gak yang hentam, main buat je.
lupa formula punye pasal.
haihh. nyanyuk betol. :P
tapi still berusaha tak nak biar kosong je laa.
at least dapat 1 , 2 markah pun okay la.
Better less than nothing , right ?  :)
harap sangat sekarang ,
nak lulus je. tak dapat A pon takpe laa.
at least tak nak repeat mane2 paper.
seriously , tak nakkkk !
huu.

haa.
sebelum pergi jawab exam tadi
sempat lagi snap gamba.
wakaka ;D

ni dia :

HAK UiTM okayh? agaga. cakap dalam cermin, " go girl. you can do it. chaiyokk2. huu. "


okayy.
DONE pasal Physics ehh. :)
sejak dua tiga hari tak habis2 Physics, Physics, Physics.

pastu
balik bilik
MOVIES !
agaga ;D
asal habis exam je movie, asal habis exam je movie.
asal movie je habis exam. huu.

petang

pukul 2:30 pm
lokasi : Hall 2 wakaka  (SM2 37 21)
laptop Zai
FILEM : Disturbia
tapi tak bape tgok laa. ngantok. mereka je yg tgok, pastu terjerit-jerit. huhu.

next !

masa :5:20 PM
lokasi : RT
laptop saya
FILEM : Drag Me To Hell
ni lagi sengal. terjerit-jerit. sorang satu pegang bantal nak tutup muka. haihh. psycho betul. buat owang terkejut je. tapi ending tak best. :(



lepas tu dah macam " cukup-cukup laa movie tuhh. "
sekarang punye status : KEKENYANGAN.
banyak lagi makanan beli kat Anjung Seri Perpatih terchenta tadi tak bersentuh pon. korang nak, datang la sini. takyah malu2. haha.

okayy. MASE UNTUK BIOLOGY MURID-MURID.

huu. boleh percaya la sangat.
hee. ya, the last struggle.
BIOLOGY 121

dan Hello rumah! haha.I can't wait laa korang.
nak je balik sekarang. hurmm.
jealous tengok budak2 yang dah balik.
huu.

okay. bubye. have a good day readers. :)
PS : THANKS SUDI BACE POST MEREPEK INI. :)





Orang cool semata-mata je boleh klik LIKE bawah ni tau. Tak percaya cuba try test :)

2 taiko kawasan bagi amaran:

asyfiqaz said... BALAS

len kali kalau rasa makanan berlebih2 tuh leh je stret anto kat sp2 ye! time kasih..
*sumpak kebulur gile nih!

melin's said... BALAS

HAHA.

kebulur? kesian kesian.
all right je. takde hal.
nombor rumah? huu