Tuesday, September 27, 2011

Terjebak Sudah.

Sesiapa yang kenal aku personally, ataupun mengikuti update The Belog Chomot,   status di FB juga Twitter secara tegar (bajet hotsetap sentap mak nokss); pasti sedia maklum betapa peliknya aku terhadap generasi yang amat obses pada K-Pop pop pop pop dan juga drama-dramanya serta menggilai selebriti-selebriti bermata sepet tersebut.

Namun kenapa lately ni aku layan drama Jepun? Ye Jepun, bukan Korea. Korea tak dapat tempat dalam hati aku lagi.

Err aku sebenarnya layan drama ini. Sila saksikan dan jatuh cinta sekarang.



Background music kacau (=.=") Apart from that this drama is cute, motivating, sweet and you SHOULD watch it! Bukti ada depan mata, minah yang tak pernah layan mana-mana drama Jepun mahupun Korea tiba-tiba melekat depan laptop, gigih menonton tanpa kelip mata; that is ME.

PS: Bebudak UiTM NS kalau nak copy drama ni masuk hard disk datang bilik I. I ada complete series, free je tak payah bayar (^,^) #ehhmemangdahmacamhabispaperlahkan!



Orang cool semata-mata je boleh klik LIKE bawah ni tau. Tak percaya cuba try test :)

5 taiko kawasan bagi amaran:

Miss Eiza said... BALAS

pergghhh...siap promote lg..hehehe

shazmir said... BALAS

terbaik..

cun awk cun..!!

xyz4mir.blogspot.com

Heidi Shafiq said... BALAS

aku suka cerita yg ada motivation.. :)

Butterscotch Fatin ..... said... BALAS

citer ni aq tengok separuh je....pastu da mcmb boring....haha korean drama stil di hatiku!! hahaha

Mia said... BALAS

ehh??sejak biler neh??pelik..mesti ade kait-kait..tetekan or whatsoever..sbb cemane leh tejumpe lak cite nih...tp thumbs up la sbb cte neh mmg best..wakakaka..aku tgk pun sbb hero n heroin die best..hoho..

p/s kat butterscotch atas nih..best ok..ko ni xde perasaan la..meh aku bg motivasi ckit kat kau..