Thursday, September 22, 2011

Goodbye My Lovers!

Assalamualaikum. Selamat sejahtera semorang! (^,^)

Aku dah pandai buat tajuk entry memperdayakan orang nampaknya. Yeayy satu peningkatan dalam hidup! Err, perlu ke berbangga? Berdosa! (-.-") Jahat tau kalau tengok tajuk, tak baca entry sepenuhnya, cakap I playgirl sebab "Lovers" ada 's' dekat belakang tu. Ish ish ish tak baik tak baik. No no no no. 

I am just intended to say goodbye to these two, my previous lovers. Sobsobsobs. #macamtakperlupulaknakemobagai





















                  [paper BEL tu dah jahanam aku kerjakan muahaha]

Hanya tiga gambar kenangan inilah yang sempat kami rakamkan bersama. Mr. BEL 311 & Mr. CTU 211; cukuplah sampai di sini sahaja. I tak nak ada kaitan dengan you'alls lagi sem hadapan. Sorry and thanks for everything.


Yang pergi biarlah pergi. Lepas ni nak kena dating dengan 4 lagi yang lebih taiko dan KL Gangster. Lebih kurang macam Suami-Suamiku Gangster jugaklah! Madu 4 pulak tu! Err apa aku taip ni, abaikan je lah.

Sabarlah wahai hati, empat je lagi. Empat jeeeeeee. Empat. 4. Four. Arba'ata (betul ke eja macam ni? Mintak maap awal-awal). Empat dalam Jawa apa? Haih dah dapatlah point aku kan? Empat subjek je lagi. Lepas tu kau berjimbalah sepuas hati ekau. Ekau laksanokanlah segala plan semester break ekau. Den dongar ekau nak koje la, nak ambik lesenla, bueklah, tapi sekarang studylah dulu yo? Good girl.


Inilah dia budak baik tu. Tengok muka pun dah baik kan? Baik betul niat tak nak rotate gambar sebab nak suruh tengkuk semorang patah hehehek :D


PS: Ada sesiapa budak Sem 2 ataupun Sem 1 Fakulti Sains Gunaan yang nak tempah awal-awal dua paper dalam gambar tu? 15hengget je satu. Murah letteww. Sila tinggalkan nama di ruangan komen. For serious buyers only! What the hecksss :D

Lu pikirlah sendiri. Assalamualaikum!





Orang cool semata-mata je boleh klik LIKE bawah ni tau. Tak percaya cuba try test :)

10 taiko kawasan bagi amaran:

Syafiqah Hashim said... BALAS

GOODLUCK for the next paper ^_^

Azhafizah[フィザ] said... BALAS

goodluck final exam..uitm dihatiku
>.<
dulu fiza pass je kat junior final exam paper ni..malas nak simpan..hehe lagipun skang kat portal library dah ade kan..download je ^_^

::ini belog saya . cinta hati saya:: said... BALAS

gudluck ye :)

miratun madihah said... BALAS

goodluck ea, eh part 3 eh?

Budak Chomot said... BALAS

@Syafiqah Hashim
Thanks Pika. Good luck to you too :)

Budak Chomot said... BALAS

@Azhafizah[フィザ]
Haha thanks. Yang PS kat bawah tu gurau je laa ;)

Budak Chomot said... BALAS

@::ini belog saya . cinta hati saya::
Thanks :)

Budak Chomot said... BALAS

@miratun madihah
Thanks. Haah. Why?

Syafiqah Hashim said... BALAS

melin..pika tag melin untuk join contest ini..join ehh! ^_^

http://pikalurve.blogspot.com/2011/09/contest-saya-comel-bila-memakai-shawl.html

GOODLUCK!

chiLleD...!! said... BALAS

good luck...=)