Saturday, March 10, 2012

Still Alive

Hai semorang blog ni masih bernafas lagi hai hai ada yang rindu titew tak lambai-lambai sikit hewhewhew


Tak nak merepek panjang titew demam



Doakan budak dalam gambar ni cepat sembuh tau sebab dia tengah berjuang nak menghadapi final exam. Doakan jugak dia boleh perform sehabis baik dari first paper Organic Chemistry (13th March) sampailah ke dakwat pen terakhir sebab pen semua dah nazak, voucer buku 1 Malaysia RM200 tu habis banyak untuk benda tak berpekdah pffft padan muka aku. Haram jadah sungguh aku last update adalah empat bulan yang lalu tengah main game dekat arcade Mid Valley tup tup update new post time study week final semester 4 (=,=") Hampeh sungguh suami tinggalkan isteri (blog) lebih 3 bulan so isteri dah boleh tuntut fasakh dah oh apakah aku merepek ni.

Hah dah update. Sumpah awkward nak mampus bukak dashboard Blogger tak tahu dah nak tekan mana nak create new post. So reader yang selalu refresh tapi tak ada update baru hah nah eksaited tak titew dah update? Hikhiks okbai perasan retis *muntah pelangi*

Macam mana nak buat penutup? *bukak buku karangan bahasa Malaysia UPSR* Ahh macam ni lah bye bye Assalamualaikum! Hihi ;D









Orang cool semata-mata je boleh klik LIKE bawah ni tau. Tak percaya cuba try test :)

26 taiko kawasan bagi amaran:

man yusoef said... BALAS

lebih kurang jek..malas dah update skrg..haha...tapi tak delah teruk mcm dia sampai 4 bulan tak update..wakaka XD

Asyiqin Haulisah said... BALAS

good luck dear.

caliph shuriken said... BALAS

klau lama x update mmg kekok bila nk create new post, huh...

GematriA™ said... BALAS

Ahahaha.. demam rupanya.

Semoga cepat sembuh..dan boleh jawab exam nant..
Eh? Demam..exam? Konspirasi? Ahahaha..

ContxtsLenzGurlz said... BALAS

akhirnye..owg 2 updated gak..good job!hahahah

Mesyhta Beto said... BALAS

ada lagi..haha

Miszz Miza said... BALAS

game kat midvolly..wooooooooooo

http://miszzmiza.blogspot.com :)

sea_lavender said... BALAS

moga cpt sembuh =)

atiqa aris said... BALAS

gudluck final.hee

Melin Budak Baik said... BALAS

@man yusoef
Sekarang memang musim blogger malas nak update blog kot hihi opss janganlah sebut 4 bulan tak update tu. Malu kite -.-

Melin Budak Baik said... BALAS

@Asyiqin Haulisah
Thank youuu dear! :D

Melin Budak Baik said... BALAS

@caliph shuriken
Hahah kite dah biasa dah kekok nak create new post tu, nampak sangat selalu abaikan blog sendiri -,-"

Melin Budak Baik said... BALAS

@GematriA™
Haah demam final exam namanya sobsobsobs T___T Thank you btw! Konspirasi sangat tu :D

Melin Budak Baik said... BALAS

@ContxtsLenzGurlz
Hai lihatlah dunia kite dah update blog! Haha over tau nyahhh hihi

Melin Budak Baik said... BALAS

@Mesyhta Beto
Ehh hai kite wujud lagi di muka bumi ni hihi

Melin Budak Baik said... BALAS

@Miszz Miza
Haha kenapa? Nak belanja kita main game kat sana eh? Time aceh hikhiks

Melin Budak Baik said... BALAS

@sea_lavender
Ehh haachooom! Haha thanks :)

Melin Budak Baik said... BALAS

@atiqa aris
Thank youuu! Good luck to you too :)

logorithm said... BALAS

Sembuh daripada perjuangan menghadapi exam? Dah try telan panadol? Hehe...

Iznie said... BALAS

good luck... :)

Mr. BLB said... BALAS

semoga berjaya :)

♥ NuR 'aQiLaH ♥ said... BALAS

kos kimia ek? hee

the puffy clouds said... BALAS

gud luck dear ^.^



Hey, Do you Love Bags?

~ Slingbag ~ shoulder bag ~ clutches ~ wristlet ~ Longchamp ~ Longchamp Backpack ~ Tote Bag ~ Doctor Bag ~ Womens Wallet ~
~ Slingbag ~ shoulder bag ~ clutches ~ wristlet ~ Longchamp ~ Longchamp Backpack ~ Tote Bag ~ Doctor Bag ~ Womens Wallet ~

and many more!!! Feel free to visit us at

http://thepuffyclouds.blogspot.com

or find us on FB : The Puffy Clouds

all item below RM 50 ^.^

Sharinginfoz said... BALAS

apa citer sekarang....

Aimi Juon said... BALAS

Sabar sunggu Si Isteri mananti Si Suami. Ewah. Haha.

Btw, best of luck! :)

Aida Omar said... BALAS

sampai 4 bulan tak update ha.. sekali update tu semua orang terkejut.. :) moga cepat sihat dan good luck untuk exam nya :)